Mijn 2011

Aan het begin van 2011 voelde ik dat ik op een kruispunt stond.

 

Ik moest beslissingen nemen: hoe verder met mijn bedrijfje? Wat wil ik? Met wie? Wat voor klussen?

 

Bij iedere vraag die ik krijg, reageer ik vanuit mijn basisgevoel altijd met een ja. Pas daarna komt er ruimte om te voelen of het ook wel echt goed is voor mij en voor de klus. Ik ben zo enthousiast! Zeg al ja voordat ik de tijd heb om na te denken. Als startend ondernemer is dat natuurlijk leuk. Maar ik kreeg het in 2010 steeds drukker. Ik moest steeds efficiënter met mijn tijd en aandacht omgaan. En in de dagen tussen kerst en oud en nieuw vorig jaar, voelde ik hoe moe ik was van het rennen.

 

Ik verlangde naar klussen waarin ik mijn talent en passie kwijt kon. En ik besloot dat verlangen concreet te maken. Ik stelde mezelf een paar doelen. Die visualiseerde ik. Ik maakte een lijstje met klussen waar ik ja tegen zou willen zeggen mochten ze op mijn pad komen.
Ik dacht ook na over de mensen die daar bij horen. En ik werd concreet over de rol die ik wil hebben in een klus.

 

En nu is het weer tussen kerst en oud en nieuw… kijkend naar het lijstje van vorig jaar….

 

… is bijna alles uitgekomen!! Sterker nog, het werd een mooier jaar dan ik gedacht had!

 

Ik neem je even mee:

 

Ik was betrokken bij het creëren van verbinding tussen sociale ondernemers. In 2012 gaan we dit verder uitwerken en daar gaat iets heel moois uitkomen… J

 

Ik bedacht samen met Laura Peeters de #howtwogetthere methode van Two Get There. Binnenkort gaat de nieuwe website live waar alle mooie nieuwe ontwikkelingen op terug te lezen zijn. Voorlopig moet je het nog even doen met de oude website!

 

Ik raakte geïnspireerd door het gedachtegoed van society 3.0, durftevragen en social media. En dat nam ik mee in alles wat ik deed.

 

Ik organiseerde een aantal verbindsessies waarin ik (gratis en agendaloos) ondernemers, (meestal sociale ondernemers) ontmoet en meedenk met hun uitdagingen. En dat leverde ontzettende mooie ontmoetingen op. Het leverde mij ook zoveel op om mijn denkkracht, netwerk, ideeën in te zetten voor andere mooie initiatieven.

 

Tja, en wat dan in 2012??!

 

Doorgaan natuurlijk! De projecten die in 2011 mochten starten moeten in 2012 allemaal rondgemaakt worden. Aan de slag dus! En goed blijven voelen wat ik wil. Hoe ik mijn energie wil inzetten.

 

En zo wens ik voor 2012 groei van Two Get There zodat er meer jongeren een maatje krijgen.

 

Wens ik versterking van alle bestaande maatjesprojecten en hoop dat de Linkedin groep een eerste vorm van verbinding kan creëren.

 

Wil ik vanuit Van Loock Trainingen zorgen voor verbinding van sociale pioniers en zal ik me inzetten voor het vormen van een platform en een netwerkorganisatie die de verbinding tot stand kan brengen.

 

Ga ik zeker weer verbindsessies organiseren!

 

En hoop ik op mooie nieuwe klussen die draaien om verbinding, sociaal ondernemerschap, het samenbrengen van kwetsbare en sterke mensen.

 

Wil je samenwerken?

 

Ik kom je graag tegen in 2012!

 

Fiene@vanloock.nl


Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.