Project Hart Zaken

Ik was op retraite in Friesland. Zelf georganiseerde retraite, dus lekker helemaal alleen!

Het was hard nodig. De dagen hier brengen mij rust, verdieping, verbinding met mezelf. Ik kan weer voelen waar ik zelf sta.

Ik heb een pittig anderhalf jaar achter de rug. Werken als ZZP-er in combinatie met 3 pittige kinderen, midlife, de overgang, whatever en starten met een nieuwe weg in mijn werk hebben veel gevraagd.

De afgelopen dagen heb ik me laten inspireren door de natuur, tarot kaarten, yoga, boeken en muziek. Zo kwam ik een witte veer, een hond die 4 km met me mee liep, een salamander die traag overstak, de mooiste liedjes en een grafheuvel tegen. Alles bracht me nieuwe woorden, gaf betekenis en hielp me het proces door te maken dat ik te gaan had.

Ik danste en lachte veel, ja dat kan in je eentje! Liet me helpen toen ik vastliep. 

Nu, bijna aan het einde van mijn alleen zijn, brengt het mij bij hoe nu verder.

De komende maanden ga ik een project starten. Ik doop het ‘Hart Zaken’. Ik ga in dat project onderzoeken wat mijn nieuwe weg gaat worden, met wie en hoe ik dat ga doen. Het thema is Leven & Dood. Omarmen en Loslaten. De weg van Liefde en Verlies. 

Ik ga lezen, schrijven, schilderen, tekenen, dichten en praten. En heel veel koffie drinken, met iedereen waarvan ik denk dat het zinvol, fijn, gezellig en betekenisvol kan zijn voor mijn project. Op 25 augustus word ik 45 jaar en dan wil ik er helemaal uit zijn. En in de startblokken voor die nieuwe weg. 

Ik ga mijn zoektocht delen waar en met wie dat past.

En als je iets met mij wilt delen, mee wilt denken, meer wilt weten: stuur me dan graag een berichtje!

En ik heb ook een vraag aan jullie: om mijn project mogelijk te maken, heb ik af en toe een goed betaalde klus nodig. Er staan er gelukkig al een paar, maar er kan nog wel wat meer bij. Liefst kortdurend denk aan facilitatie, dialoog, mediation. Vragen die aansluiten op mijn hart voor het sociale domein zijn ook welkom. 

Dank jullie wel alvast en liefs!